| Katastrofalno finale | |
|
+6Bandzyk MaRiNaC -=|BDF|=-StAfFa -=|BDF|=- Bolle -=|BDF|=- Angel izmir 10 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
izmir -=|BDF|=-
Broj komentara : 32 Age : 34 Registration date : 14.09.2008
| Naslov: Katastrofalno finale ned ruj 14, 2008 7:49 pm | |
| Mnogi od vas su svjedoci kradje koja se danas desila u finalu turnira Likove smo razvalili prvu stazu al et nekako smo izgubili...u drugoj ih vodimo i meni i seni izlazi nesh iz igrice..kad smo se vratili oni se zastekali i nedaju nam izaci iz baze....al to organizatorima nije smetalo-oni su gledali samo da se ovo sto prije zavrsi..... a i ukljucivanje samo tandjare je promasaj al et valjda oni znaju sta rade...poz svima | |
|
| |
-=|BDF|=- Angel -=|BDF|=-
Broj komentara : 111 Age : 30 Registration date : 13.09.2008
| |
| |
-=|BDF|=- Bolle Admin
Broj komentara : 40 -=|BDF|=- Forever? : Naravno Location : Bosnia Registration date : 10.09.2008
| Naslov: Re: Katastrofalno finale ned ruj 14, 2008 8:11 pm | |
| - izmir je napisao/la:
- Mnogi od vas su svjedoci kradje koja se danas desila u finalu turnira
Likove smo razvalili prvu stazu al et nekako smo izgubili...u drugoj ih vodimo i meni i seni izlazi nesh iz igrice..kad smo se vratili oni se zastekali i nedaju nam izaci iz baze....al to organizatorima nije smetalo-oni su gledali samo da se ovo sto prije zavrsi.....
a i ukljucivanje samo tandjare je promasaj al et valjda oni znaju sta rade...poz svima Hmm.... Ukljucivanje tandzare [Rifle Only] je bila najbolja solucija da bi ovaj turnir imao neku "ljepotu" Svi timovi koji su bili prijavljeni su se slozili da se igra pod gore navedenim propisima!!!! Sto se tice krađe to sto se desilo sa racunarima nije bila nicija namjera....a mi smo imali određeno vrijeme da odrimo turnir, jedino sto mogu jos da dodam je to da su decki WS Boys igrali odlicno na turniru, a vi dobro znate da ste vec bili porazeni u prvom krugu!!! Meni je stvarno zao sto svi nismo pobjednici i sto svi nismo uzeli 100 KM....ali jedan je winer Nadam se da cete razumjeti svi oni koji ste igrali, da nije lako biti organizator, mi smo ucinili koliko smo mogli, a vama hvala sto ste odgovorili na poziv... Spremamo vec novi turnir, pa dobro su dosli svi vasi savjeti i kritike ! Pozz citamo se !! Cestitam za osvojeno 2 mjesto ! | |
|
| |
izmir -=|BDF|=-
| Naslov: Re: Katastrofalno finale ned ruj 14, 2008 8:19 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Katastrofalno finale ned ruj 14, 2008 8:53 pm | |
| - izmir je napisao/la:
- -=|BDF|=- Bolle je napisao/la:
- izmir je napisao/la:
- Mnogi od vas su svjedoci kradje koja se danas desila u finalu turnira
Likove smo razvalili prvu stazu al et nekako smo izgubili...u drugoj ih vodimo i meni i seni izlazi nesh iz igrice..kad smo se vratili oni se zastekali i nedaju nam izaci iz baze....al to organizatorima nije smetalo-oni su gledali samo da se ovo sto prije zavrsi.....
a i ukljucivanje samo tandjare je promasaj al et valjda oni znaju sta rade...poz svima Hmm.... Ukljucivanje tandzare [Rifle Only] je bila najbolja solucija da bi ovaj turnir imao neku "ljepotu" Svi timovi koji su bili prijavljeni su se slozili da se igra pod gore navedenim propisima!!!!
Sto se tice krađe to sto se desilo sa racunarima nije bila nicija namjera....a mi smo imali određeno vrijeme da odrimo turnir, jedino sto mogu jos da dodam je to da su decki WS Boys igrali odlicno na turniru, a vi dobro znate da ste vec bili porazeni u prvom krugu!!! Meni je stvarno zao sto svi nismo pobjednici i sto svi nismo uzeli 100 KM....ali jedan je winer Nadam se da cete razumjeti svi oni koji ste igrali, da nije lako biti organizator, mi smo ucinili koliko smo mogli, a vama hvala sto ste odgovorili na poziv...
Spremamo vec novi turnir, pa dobro su dosli svi vasi savjeti i kritike ! Pozz citamo se !! Cestitam za osvojeno 2 mjesto ! ma joj vazno je da se druzimo,mada su mi one pare trebale pod hitno :d haha digni kredit ,,, hhahaahahaha | |
|
| |
-=|BDF|=-StAfFa -=|BDF|=-
Broj komentara : 34 Age : 36 Location : Bosnia Registration date : 11.09.2008
| |
| |
| |
| |
MaRiNaC -=|BDF|=-
Broj komentara : 12 -=|BDF|=- Forever? : wussaaaaaaaa Age : 42 Location : BiH Registration date : 11.09.2008
| |
| |
| Naslov: Re: Katastrofalno finale ned ruj 14, 2008 9:50 pm | |
| evo sad ocemo za bajram turnir napravit ... uplata ce bit 5 KM po igracu ,. tj 15 po timu ... bice bolji od ovog , trebalo bi bit 2. dan bajrama | |
|
| |
MaRiNaC -=|BDF|=-
Broj komentara : 12 -=|BDF|=- Forever? : wussaaaaaaaa Age : 42 Location : BiH Registration date : 11.09.2008
| Naslov: Re: Katastrofalno finale ned ruj 14, 2008 9:55 pm | |
| moze raja turnir za bajram slazem se | |
|
| |
| Naslov: Re: Katastrofalno finale ned ruj 14, 2008 10:01 pm | |
| pa svi se slazu .... bolle .. sklopit cemo darni tim , ja ti , horka .... vidices igracina ba . mozeli tako | |
|
| |
-=|BDF|=- Bolle Admin
Broj komentara : 40 -=|BDF|=- Forever? : Naravno Location : Bosnia Registration date : 10.09.2008
| |
| |
| |
| |
-=|BDF|=- Bolle Admin
| |
| |
| |
| |
MaRiNaC -=|BDF|=-
| Naslov: Re: Katastrofalno finale ned ruj 14, 2008 10:18 pm | |
| | |
|
| |
-=|BDF|=- Bolle Admin
| Naslov: Re: Katastrofalno finale ned ruj 14, 2008 10:23 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Katastrofalno finale ned ruj 14, 2008 10:23 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Katastrofalno finale ned ruj 14, 2008 10:24 pm | |
| | |
|
| |
MaRiNaC -=|BDF|=-
| Naslov: Re: Katastrofalno finale ned ruj 14, 2008 10:27 pm | |
| ma jasta ba komunisti nam netrebaju | |
|
| |
| Naslov: Re: Katastrofalno finale ned ruj 14, 2008 10:37 pm | |
| hehe ... tako je marinac ,,, samo tako, reci im | |
|
| |
Bandzyk -=|BDF|=-
Broj komentara : 7 -=|BDF|=- Forever? : w00t? Age : 36 Location : Poland Registration date : 10.09.2008
| Naslov: Re: Katastrofalno finale pon ruj 15, 2008 12:01 am | |
| wtf? please translate me bacouse i dont understand in Bosna language. Thanks for translate. | |
|
| |
izmir -=|BDF|=-
| Naslov: Re: Katastrofalno finale pon ruj 15, 2008 2:10 am | |
| - -=|BDF|=- Angel je napisao/la:
- -=|BDF|=- Bolle je napisao/la:
- Mozak mi vozi ma-ri-hu-ana pozdrav za Angela i Marinca Man-a
Vidjet cemo...[Nisam crnac ali crno mi se pise]
hwala .. bolle ... vidim skupljas bezze komentare , pa reko da te citiram sine vidis da te nejebe ni 2 % sastavi ekipu ti gadjun i kaj | |
|
| |
-=|BDF|=- Bolle Admin
| |
| |
izmir -=|BDF|=-
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Katastrofalno finale | |
| |
|
| |
| Katastrofalno finale | |